BALUL SENIORILOR 2011, LA A ŞASEA EDIŢIE

BALUL SENIORILOR 2011, LA A ŞASEA EDIŢIE

Pentru a celebra deopotrivă tinereţea spiritului şi înţelepciunea maturităţii, Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj organizează în data de 30 septembrie 2011 „BALUL SENIORILOR”, aflat la a şasea ediţie.

Data nu a fost aleasă întâmplător, întrucât 1 octombrie a fost stabilită de către Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), în cadrul sesiunii din februarie 1991, drept “Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

Sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate din Lugoj 480 de locuri la Restaurantul Acapulco, într-un ambient de excepţie.

Pentru achiziţionarea biletelor, sunt invitate persoanele vârstnice, cu actul de identitate şi cuponul de pensie (pentru limită de vârstă), la Serviciul Asistenţă Socială Comunitară (camera 11 la parterul Primăriei) în data de 22 septembrie 2011.

Costul unui bilet este de 10 lei/ persoană vârstnică, diferenţa fiind suportată de la bugetul local.

Complexul de servicii,,Sf. Nicolae”a deschis in data de 29 .09.2011, seria evenimentelor, cu un recital de cantec si poezie, dar si cu un moment special, in premiera, o adaptare a scenetei Bubico, de I.L.Caragiale.

Cei peste o suta de spectatori, oaspeti si beneficiari ai complexului, s-au bucurat de programul prezentat si au sarbatorit asa cum se cuvine , degustand o felie din minunatul tort festiv.

Ultima modificare: 05.09.23 – 09:47 de către DASC Lugoj

Anteriorul Deschiderea unei noi crese in LUGOJ – CRESA Nr. 3